HTML

Gyógyszer helyett tánc

A tánc, mint terápia a lélek gyógyítására.

Friss topikok

Linkblog

Szavazás

Véleményezze!

Aprópénz

Ez a csimota...egy fimota.

2007.10.29. 14:39 :: dancerob

 

Beszéljünk róla...


Aki olvas(t)sa a bejegyzéseimet, annak bizonyára számtalan kérdése merült fel a hiperaktivitással kapcsolatosan.

Szeretném, ha Mindenki leírná, hogy mire lenne kíváncsi, miről olvasna szívesen egy művészetterápiás otthoni kézikönyvben? Ne riasszon senkit el a "terápia" szó, nem betegséget takar a hiperaktivitás!

Táncpedagógusi és aktív táncosi tapasztalataim azt bizonyítják, hogy a komplex művészetoktatás (nevezhetjük művészetterápiának) eredményes a fimota gyerekek számára.

Ki lehet a fimota gyerek?= figyelemzavar, mozgászavar és tanulásizavar szavakból álló mozaikszó, mely dr. László Zsuzsa pszichológustól származik, aki szeretné a magyar nyelvben "meghonosítani" ezt a kifejezést.

Várom a kérdéseket, hozzászólásokat, véleményeket!


"Eleven lettem, tehetek-e ez ellen?" (by dancerob)

Szólj hozzá!

Címkék: művészetterápia táncterápia hiperaktivitás komplex művészeti terápia gyógytánc fimota mozgászavar figyelemzavar tanulásizavar

A bejegyzés trackback címe:

https://4soul.blog.hu/api/trackback/id/tr76211907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása